Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie ŞOCANTĂ a selecţionerului Norvegiei. ”Sperăm să nu fie incidente în tribune!” Peste 30.000 de copii sunt aşteptaţi la meci

Declaraţie ŞOCANTĂ a selecţionerului Norvegiei. ”Sperăm să nu fie incidente în tribune!” Peste 30.000 de copii sunt aşteptaţi la meci

Echipa națională

Comentarii

Meciul România - Norvegia va bate recordul de spectatori la un meci pe care UEFA l-a declarat "cu porţile închise".

Potrivit articolului 73.h din Regulamentul Disciplinar al forului european, la meciurile "cu porţile închise" pot asista gratuit "copii cu vârsta de până la 14 ani (însoţiţi în mod corespunzător) din şcoli şi/sau academii de fotbal".

FRF a anunţat, vineri, că 30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori vor să fie pe Arena Naţională pe 15 octombrie, de la 21:45, la meciul cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

Şi totuşi, în conferinţa de presă susţinută astăzi la Bucureşti, selectionerul norvegionilor a surprins pe toată lumea: ”Respect decizia Federaţiei Române de Fotbal. Aş fi foarte dezamăgit, dacă ceea ce s-a întâmplat în trecut, se va întâmpla mâine. Sunt lucruri îngrijorătoare şi nu ştiu cum ar trebui să reacţionăm dacă se va întâmpla mâine. Sper că fanii dumneavoastră se vor comporta civilizat. Altfel, terebuie să luăm deciziile pe care alte naţionale le ia în discuţie în acest moment”  a surprins Lars Lagerback.

Stefan Johansen, căpitanul norvegienilor a completat şi el: ”Cred că ieri la aeroport am aflat, nu ştiam nici noi de această posibilitate. Aşa cum a spus şi selecţionerul, s-a urmărit doar regulamentul iar noi avem un mare respect pentru România. Noi va trebui să ne concentrăm pe ceea ce facem pe teren, nu în tribună, şi să pregătim meciul cum se poate mai bine” a mărturisit acesta. 

Afla mai multe despre: lagerback 

viewscnt
Articole similare