Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie superbă a unui star din Serie A: "Visul meu este să ajung o legendă ca Hagi"

Declaraţie superbă a unui star din Serie A: "Visul meu este să ajung o legendă ca Hagi"

Serie A

Comentarii

Hakan Calhanoglu (26 de ani) îl are coleg pe Zlatan Ibrahimovic şi poartă un număr cu greutate la AC Milan, numărul 10, dar turcul vrea să îi calce pe urme lui Gheorghe Hagi, idol în ţara natală.

Turcul a semnat în 2017 cu Milan, transferat de la Bayer Leverkusen şi deşi a avut momentele de strălucire pe San Siro, fanii clubului rossonero aşteaptă evoluţii mult mai bune din partea decarului de la Milan. 

Cu toate acestea, visul cel mare al lui Calhanoglu nu se leagă de AC Milan, ci de Gică Hagi şi Galatasaray. Deşi nu a jucat niciodată pentru gruparea Cimbom, turcul a recunoscut că la un moment dat în carieră vrea să îmbrace tricoul lui Galata şi să îi calce pe urme lui Hagi. 

„Galatasaray nu se povesteşte, se trăieşte! Poate pe viitor voi ajunge acolo, de ce nu? Asta pentru că visul meu este să ajung o legendă ca Gică Hagi! Vreau să port tricoul lui, tricoul glorios cu numărul 10. Sper că într-o zi voi ajunge ca el, şi tatăl meu îşi doreşte asta. Am vorbit şi cu Fatih Terim despre asta, să port cu mândrie tricoul cu numărul 10 la Galatasaray”, a spus Calhanoglu, conform turcilor de la Fanatik.

În acest sezon, Calhanoglu a jucat 25 de meciuri pentru AC Milan şi a marcat cinci goluri. El mai are contract cu gruparea din Lombardia până în 2021. 

Campionatul de fotbal al Italiei, întrerupt în data de 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua sâmbătă 20 iunie cu două meciuri restanţă, primul care se va disputa fiind cel dintre Torino şi Parma.

Afla mai multe despre: ac milancalhanogluhagi 

viewscnt
Articole similare