Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare a lui Daniel Isăilă: "A trebuit să plec de la naţionala de tineret"

Declaraţie surprinzătoare a lui Daniel Isăilă: "A trebuit să plec de la naţionala de tineret"

Echipa națională

Comentarii

După mai bine de trei luni de la despărţirea sa de România U21, Daniel Isăilă a ieşit în presă cu declaraţii cel puţin surprinzătoare.

În luna august, Daniel Isăilă a părăsit naţionala de tineret a României şi a semnat un contract cu Al-Hazem, din Arabia Saudită. În locul său, FRF l-a adus în funcţia de selecţioner pe Mirel Rădoi. În tot acest timp, naţionala de tineret a avut un parcurs perfect în preliminarii şi a obţinut calificarea directă la Campionatul European de anul viitor.
 
"Mi-a părut rău atunci pentru că a trebuit să plec! După toate discuţiile pe care le-am avut cu conducerea FRF şi, în urma acestor discuţii, am luat această decizie. Nu vreau să comentez mai mult, a trebuit să plec!

Nu s-au făcut presiuni pentru a-i face loc lui Rădoi, e exclus! Au fost alte discuţii, dar nu mai contează. Au fost discuţii iniţiale, am revenit înainte să semnez contractul, apoi am pus în balanţă, eram la final de contract, am discutat ceva şi am luat această decizie" , a declarat Daniel Isăilă pentru Pro X.
 

Afla mai multe despre: daniel isailafrfcampionatul europeaneuromirel radoial hazemarabia saudita 

viewscnt
Articole similare