Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare a unui patron din Liga 1: "Dacă joacă U21 cu naţionala mare, bate echipa lui Rădoi"

Declaraţie surprinzătoare a unui patron din Liga 1: "Dacă joacă U21 cu naţionala mare, bate echipa lui Rădoi"

Echipa națională

Comentarii

Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, consideră că echipa naţională de tineret ar învinge prima reprezentativă, în cazul unui presupus meci între cele două selecţionate.

"Naţionala de tineret are o speranţă, joacă fotbal şi ne gândim că am putea avea o naţională bună pe viitor. Dar n-aş da la o partea naţionala mare, chiar dacă joacă în Liga a III-a a Europei. Până la urmă noi am generat starea în care suntem acum, toţi cei care suntem pe lângă. Mă interesează mult cum joacă Oaidă, dar şi Moruţan, Hagi... Toţi sunt fotbalişti!

Dacă joacă U21 cu echipa mare, bate echipa lui Rădoi. E meritul nostru pentru regula U21. Toţi au meciuri în prima divizie sau joacă în străinătate. Atunci când Serbia şi Muntenegru ne amestecă, e greu să mai vorbim de fotbalul serios. Ştim ce au făcut Polonia şi Danemarca cu noi. De la U21 îmi place Hagi, a crescut enorm şi are personalitate, îmi place Oaidă, dar şi Moruţan. Îmi plac jucătorii care sunt în mijlocul terenului, care dau frumuseţe jocului", a spus Valeriu Iftime, la ProSport LIVE.

Naţionala de tineret a României mai are nevoie de patru puncte din ultimele două meciuri pentru a se califica la Campionatul European, pentru prima oară după 21 de ani.

Afla mai multe despre: tineretpatronliga 1 

viewscnt
Articole similare