Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare dată de Bergodi: "Sincer, chiar mi-e frică de acest meci". U Craiova - Academica Clinceni e vineri, la Telekom Sport

Declaraţie surprinzătoare dată de Bergodi: "Sincer, chiar mi-e frică de acest meci". U Craiova - Academica Clinceni e vineri, la Telekom Sport
Comentarii

Universitatea Craiova pare de neoprit în noul sezon al Ligii I. Oltenii au victorii pe linie în primele şapte etape, însă antrenorul Cristiano Bergodi recunoaşte că se teme de următoarea partidă.

Vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1, Universitatea Craiova joacă, pe propriul teren, cu Academica Clinceni, echipă care a cedat cu greu, etapa trecută, scor 0-2, în faţa celor de la FCSB.

"Vineri, va fi un meci foarte dificil, ca în fiecare etapă din acest campionat. Vom întâlni o echipă bună, o echipă care, din ceea ce am văzut, din ceea ce am analizat, se apără bine şi joacă pe contraatac, iar cel mai bun exemplu a fost chiar meciul cu FCSB.

FCSB este de asemenea o echipă care joacă bine, cu jucători valoroşi, dar s-a chinuit până în minutul 86. Astfel, nu ne va fi uşor. Ne-am pregătit bine, ca de obicei în acest campionat şi vom face un meci frumos din toate punctele de vedere. E foarte importantă o victorie, dar mi-ar plăcea ca şi jocul să fie mai bun decât cel cu Dinamo.

Academica este o echipă cu un antrenor tânăr, care deja a făcut o minune anul trecut, când a salvat-o de la retrogradare, chiar dacă era o nou-promovată. Am căpătat experienţă, entuziasm, moral, dar sigur vor veni şi momente mai grele. Mai devreme sau mai târziu va veni şi un eşec sau o remiză, e normal în fotbal.

Faptul că am obişnuit suporterii noştri cu aceste şapte victorii e bine, e un parcurs extraordinar, dar nu trebuie să ne mulţumim cu puţin, campionatul este foarte, foarte lung. Sincer, mi-e frică de acest meci, pentru că am văzut că e o echipă greu de desfăcut", a declarat Bergodi, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare