Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare făcută de Iuliu Mureşan: "Ioniţă încă nu a reuşit să se integreze la CFR!"

Declaraţie surprinzătoare făcută de Iuliu Mureşan: "Ioniţă încă nu a reuşit să se integreze la CFR!"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Ioniţă a ajuns la CFR Cluj după o adevărată telenovelă, dar mijlocaşul crescut de Rapid n-a reuşit, deocamdată, să-şi pună amprenta pe jocul ardelenilor.

Preşedintele liderului, Iuliu Mureşan, a spus că Ioniţă nu s-a integrat până în acest moment, dar se aşteaptă ca "Bulgarul" să devină titular în cel mai scurt timp.

"Ioniţă e un jucător foarte bun. Mereu îl încurajez şi îi spun că o să-i vină rândul. Încă nu a reuşit să se integreze, dar am mare încredere în el. E un jucător cu execuţie, care poate face diferenţa. Nu avem mulţi jucători de acest tip în lot. La noi toată lumea se poartă civilizat, dar încă nu e considerat la nivelul celorlalţi, ca să fie titular. Nu se încadrează în gândirea lui Dan Petrescu, dar eu cred că în curând va deveni titular", a spus Iuliu Mureşan, la ProSport Live.

Adus de la Astra Giurgiu pentru 1 milion de euro, Ioniţă a evoluat în numai cinci meciuri oficiale pentru CFR Cluj, reuşind să înscrie un gol şi livreze o pasă decisivă. Mijlocaşul a semnat un contract valabil până în 2022 cu echipa antrenată de Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujalex ionitaproblemeechipa 

viewscnt
Articole similare