Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare făcută de Serena Williams înainte de meciul cu Simona Halep. Ce mărturisire a făcut

Declaraţie surprinzătoare făcută de Serena Williams înainte de meciul cu Simona Halep. Ce mărturisire a făcut

Tenis

Comentarii

Serena Williams a făcut o declaraţie surprinzătoare înainte de meciul cu Simona Halep, în sferturile Australian Open. Legendara sportivă în vârstă de 39 de ani susţine că, în această perioadă, este mai stresată de activitatea de la echipa de fotbal feminin în care a investit decât de tenis.

Serena Williams a surprins înainte de meciul cu Simona Halep. În vârstă de 39 de ani, sportiva americană susţine că tenisul nu-i mai dă aşa mari bătăi de cap. Pe de altă parte, Serena spune că este mult mai stresată de echipa de fotbal feminin în care a investit.

Serena Williams, declaraţie surprinzătoare înainte de meciul cu Simona Halep

Serena este o legendă a sportului mondial, cu 23 de titluri de Grans Slam câştigate. De-a lungul carierei, talentul ei a fost completat de o dorinţă senzaţională de câştiga fiecare meci. Acum, Serena Williams spune că lucrurile s-au schimbat.

Ajunsă la 39 de ani, Serena Williams surprinde şi spune că tenisul nu o mai stresează atât de mult. Adversara Simonei Halep susţine că se bucură de fiecare moment pe care îl petrece în tenis şi este mult mai relaxată când vine vorba despre activitatea sa în sportul în care a scris istorie.



În schimb, Serena Williams spune că este mult mai stresată când vine vora despre echipa de fotbal feminin, din Los Angeles, în care a investit alături de alte supervedete:

”Este mai puţin stresant ca în trecut (n.r. tenisul), trăiesc acum momente ca dintr-o a doua carieră şi sunt foarte norocoasă. Echipa de fotbal feminin din Los Angeles, în care am investit, mă interesează mult mai mult din punct de vedere administrativ. Eu cred că fotbalul feminin este unul dintre sporturile cele mai captivante de văzut, vorbim despre sportive care fac lucruri grozave”, a declarat Serena Williams, citată de sportfair.it.

Meciul dintre Serena Williams şi Simona Halep, din sferturile Australian Open, este programat marţi, de la 10:00 şi va fi live text pe telekomsport.ro.

Serena Williams a investit într-o echipă de fotbal feminin

Cu o avere estimată la 220 de milioane de dolari, Serena Williams a decis să investească într-o echipă de fotbal feminin. Tenismena s-a alăturat unui grup format din femei celebre, precum actriţele Eva Longoria, Jennifer Garner, Uzo Aduba, Jessica Chastain şi America Ferrera, care au înfiinţat în Los Angeles o echipă de fotbal feminin.

Denumirea acesteia este 'Angel City'şi urmează să se înscrie în competiţii în anul 2022. Serena Williams a inclus-o în acest grup de investitori inclusiv pe fiica sa, în vârstă de doar doi ani. Pe lângă grupul de vedete care finanţează noul club, Angel City beneficiază şi de susţinerea financiară a unor companii din domeniul tehnologic şi din media.

Pentru Serena Williams, stresul în această perioadă vine din necesitatea de a organiza clubul în toate departamentele, astfel încât acesta să poată începe competiţia în 2022.

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare