Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie ULUITOARE a lui Gigi Becali A recunoscut ce vrea să facă la FCSB: ”Vă spun asta pentru prima dată”

Declaraţie ULUITOARE a lui Gigi Becali A recunoscut ce vrea să facă la FCSB: ”Vă spun asta pentru prima dată”

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai câştigat campionatul de trei sezoane, dar Gigi Becali are un plan absolut ireal. Patronul vicecampioanei României vrea să cucerească Liga Campionilor. Nu cu ajutorul lui Man sau a lui Florinel ”Mbappe” Coman, ci cu ajutorul lui Dumnezeu.

Fără campionat şi fără prezenţe în Liga Campionilor în ultimii ani, Becali anunţă că visul său este să câştige trofeul suprem în competiţia cluburilor.

”Dacă vă spun gândurile, o să spuneţi că sunt nebun. Eu vreau ca prin mine, Dumnezeu să arate că nu contează materia. Visul meu este să câştig Liga Campionilor. De fapt, nu vreau s-o câştig eu. Vreau să câştige Dumnezeu Liga Campionilor prin mine ca să demonstreze că e deasupra banilor.

Vă spun asta pentru prima dată. Eu, când pierd, am o anumită stare şi spun că n-au vină MM şi Teja pentru că ştiu că se întâmplă din cauza păcatelor mele. O să vedem ce se va întâmpla în perioada asta de post.

I-am dat un mesaj lui Gică Hagi, i-am zis să mă mai ierte încă o dată pentru faza cu TAS-ul. M-a iertat. Suntem foarte bine. I-am spus că în viaţa mea nu mă mai cert cu Hagi, indiferent de ce o să facă el”, a spus Gigi Becali, la Prox.

Afla mai multe despre: becalivisliga campionilor 

viewscnt
Articole similare