Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii contradictorii în ceea ce priveşte revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo. Gigi Becali: "Mi-a zis că nu vrea să mai revină”

Declaraţii contradictorii în ceea ce priveşte revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo. Gigi Becali: "Mi-a zis că nu vrea să mai revină”
Comentarii

După ce ieri, Cornel Ţălnar, bun prieten cu Cristi Borcea, declara că acesta intenţioneză să revină la Dinamo, Gigi Becali a vorbit astăzi la Pro X şi a spus că la ultima discuţie pe care a avut-o cu fostul patron al echipei roş-albe, acesta a afirmat că nu mai doreşte să revină.

"Am vorbit cu el şi îmi zicea că era gata să revină, mai ales că văzuse că fanii au votat în sondaj să revină (n.r. sondajul GSP, detalii aici). Dar acum mi-a zis că nu mai vrea.

După ce a pierdut Dinamo, l-am sunat pe Patrick (n.r. - Patrick Borcea) şi am glumit cu el «Vai, ce rău îmi pare. Cum te simţi? Am înţeles că stai prost cu sănătatea». După aceea l-am sunat şi pe Cristi şi îi ziceam «Ce milă îmi e de Dinamo! Ce rău îmi pare».

Şi atunci mi-a zis că nu vrea să mai revină pentru că e vorba de prea mulţi bani şi cică nu ar mai vrea nici ceilalţi investitori cu care a vorbit. «Naşule, gata, nu mă mai interesează! Sunt prea mulţi bani şi nu mai pot să mă bat cu tine». Era distrus săracul. A mâncat iar multe kilograme de carne şi sticksuri", a spus Gigi Becali la Pro X.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: dinamofcsbliga 1cristi borceagigi becali,  

viewscnt
Articole similare