Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii cutremurătoare făcute de Mihai Neşu: ”Nu îmi lipseşte nimic. Nu simt că sunt paralizat”. Ce obiectiv şi-a stabilit

Declaraţii cutremurătoare făcute de Mihai Neşu: ”Nu îmi lipseşte nimic. Nu simt că sunt paralizat”. Ce obiectiv şi-a stabilit

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Neşu a oferit un interviu tulburător pentru Gazeta Sporturilor. Fostul fotbalist a şocat în momentul în care a declarat că nu îi lipseşte nimic, în condiţiile în care a rămas paralizat după un antrenament pe vremea când evolua la Utrecht.

Acum, la 35 de ani, trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele. Nu îmi lipseşte nimic”, e declaraţia cu care Neşu îţi opreşte respiraţia. Sunt şapte ani de când un coleg cade peste el la antrenament. Rămâne paralizat, dar se redescoperă, acceptă situaţia şi îţi vorbeşte despre viaţă într-un mod pe care nu-l prea poţi înţelege. Nici n-ai avea cum.

Mă ajută Dumnezeu. De multe ori nici nu simt că-s paralizat. Au fost clipe teribile, în care nu-mi trecea cu nicio pastilă. Dar nici n-avea cum, pentru că durerea mea era în suflet. Am avut momente când simţeam că nu mai pot, dar am căutat mereu răspunsuri. Am încetat să caut răspunsuri la doctori, că ştiinţa e limitată.

Am avut şansa unor preoţi buni, care s-au rugat pentru mine. M-au ajutat cu sfaturi, iar acum mă lupt să le pun în practică. Programul meu e simplu acum: trebuie să mă ţin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapia pentru corp, şi de ceea ce mi-au dat preoţii, terapia pentru suflet.

Acum mă ocup de Fundaţie. Abia acum încep să pricep ce trebuie să fac. Dumnezeu mă întăreşte zi de zi”, a spus Mihai Neşu, în Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: mihai nesuinterviu,  

viewscnt
Articole similare