Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii de dragoste ale lui Mauricio Pochettino pentru Real Madrid: ”Simpatizez acest club din copilărie. Mă doare că mi s-au interpretat greşit cuvintele!”

Declaraţii de dragoste ale lui Mauricio Pochettino pentru Real Madrid: ”Simpatizez acest club din copilărie. Mă doare că mi s-au interpretat greşit cuvintele!”

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul lui Tottenham a impresionat în presa iberică prin declaraţiile de dragoste făcute clubului Real Madrid.

”L-am rugat pe Florentino Perez să ne găzduiască la hotelul lui Real, dar mi-a spus că voi dormi acolo doar când voi fi antrenorul lui Real Madrid" a spus, în glumă, Pochettino. Clubul spaniol a luat însă în serios afirmaţiile lui Pochettino şi a dat un comunicat în care a specificat că "este surprins de afirmaţiile lui Mauricio Pochettino, despre o presupusă cerere ca echipa lui să fie cazată la hotelul lui Real Madrid. Este fals acest lucru, nu a existat nicio astfel de cerere, iar UEFA se ocupă de detaliile de cazare. Noi am pus la dispoziţie facilităţile de antrenament şi pentru Liverpool şi pentru Tottenham" a explicat clubul blanco.

Într-un interviu acordat presei spaniole, tehnicianul argentinian a explicat situaţia: ”Îmi pare rău că gluma mea a fost greşit înţeleasă. N-am avut niciodată şi nici nu voi avea o problemă cu Real Madrid. Poate era mai bine să nu spun nimic, dar n-am zis absolut nimic cu rea intenţie” a spus Pochettino.

”Simpatizez Real Madrid de când era mic copil în Argentina. Îmi plăcea să-i văd jucând pe Juanito, Gordillo, Camacho...Ultimul este cel care m-a adus la Espanyol şi mi-a explicat ce înseamnă Real Madrid. Probabil că şi asta m-a apropiat foarte mult de acest club. Real Madrid este cea mai puternică instituţie din lume, iar preşedintele său este cel mai mare din istoria fotbalului spaniol” a mai adăugat tehnicianul argentinian.

Mauricio Pochettino a fost dorit de Real Madrid vara trecută, după plecarea lui Zinedine Zidane. Daniel Levy (n.r preşedinte Tottenham) a solicitat însă 45 de milioane de euro în schimbul său.

Pochettino a rămas la Tottenham şi a calificat echipa londoneză în finala Ligii Campionilor 2019, care poate fi urmărită sâmbătă 1 iunie la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: mauricio pochettinoreal madrid 

viewscnt
Articole similare