Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii dure date de Florin Tănase. Căpitanul a răbufnit şi şi-a distrus colegii: "Nu ai voie aşa ceva! Trebuie făcută rapid o analiză"

Declaraţii dure date de Florin Tănase. Căpitanul a răbufnit şi şi-a distrus colegii: "Nu ai voie aşa ceva! Trebuie făcută rapid o analiză"

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut calificarea în turul al treilea preliminar din Europa League, deşi a pierdut meciul cu Alashkert, scor 2-3. În urmă cu o săptămână, vicecampioana României s-a impus cu 3-0 în Armenia, iar în faza următoare va da peste Mlada Boleslav.

"Am început bine meciul, dar a urmat o greşeală, iar după acea greşeală au mai venit şi alte greşeli. Ruşine pentru seara asta, trebuie să ne dea de gândit acest meci. Avem şanse mici să ajungem în grupele Europa League după acest meci. Florinel Coman poate a zis în glumă că ajungem în grupe. Trebuie făcută o analiză.

Nu ai voie tu ca jucător la Steaua să te chinui cu Alashkert din Armenia, după ce ai 4-0 la general. Ar fi fost cea mai mare ruşine din istoria fotbalului românesc dacă ratam calificarea. Trebuie făcută o analiză şi trebuie să se decidă cine merită să rămână la Steaua şi cine nu. Altfel, ne batem joc de fotbal. Unii jucători nu mai aveau încredere să paseze. Nu cred că suntem favoriţi cu Mlada, pentru că avem foarte mulţi accidentaţi" , a declarat Florin Tănase.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare