Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii fabuloase oferite de John McEnroe după finala de la Wimbledon: "Sunt şocat. Nu credeam că se va putea întâmpla aşa ceva"

Declaraţii fabuloase oferite de John McEnroe după finala de la Wimbledon: "Sunt şocat. Nu credeam că se va putea întâmpla aşa ceva"

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen John McEnroe a recunoscut, la BBC TV, că Simona Halep a dominat-o fără probleme pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon.

“Sunt şocat. Evident, este o sportivă formidabilă şi, în această fază a carierei sale, sportiva superioară. Dar nu credeam că acest lucru o va intimida atât de mult pe Serena Williams, cum a fost astăzi. Serena părea cumva şocată şi nu credeam că ar putea fi astfel având în vedere experienţa ei. Halep a dominat-o total.

Halep se mişcă mai bine decât oricine în circuit. Nu ştiu de ce a crezut că nu poate juca bine pe iarbă. Meciul de astăzi a fost cel mai bun jucat vreodată de ea şi a învins-o pe Serena în doar 55 de minute”, a spus McEnroe.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Afla mai multe despre: mcenroehalepserena 

viewscnt
Articole similare