Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii halucinante ale lui Iftime după transferul lui Chindriş în Portugalia: ”Nu vrea să rămână acolo, nu e ce şi-a dorit. Nici salariul nu-l motivează”

Declaraţii halucinante ale lui Iftime după transferul lui Chindriş în Portugalia: ”Nu vrea să rămână acolo, nu e ce şi-a dorit. Nici salariul nu-l motivează”

Stranieri

Comentarii

Andrei Chindriş a plecat în Portugalia pentru a semna cu Santa Clara, însă patronul fostului său club, Valeriu Iftime, a făcut câteva dezvăluiri halucinante despre întreaga situaţie din jurul transferului.

Andrei Chindriş a plecat într-un final de la FC Botoşani, însă mutarea obţinută nu a fost cea dorită de apărător. Fundaşul central visa să prindă o echipă de cupe europene, într-un campionat important, iar asta s-a şi întâmplat, dar Chindriş tot a rămas nemulţumit.

Fostul internaţional român de tineret a semnat cu Santa Clara, formaţie ce a încheiat pe poziţia a şasea ultimul sezon din Liga NOS. Astfel, lusitanii s-au calificat în Conference League, însă au ratat accederea în grupe, în faţa lui Partizan, astfel că apărătorul român nu va evolua de fapt în cupele europene.

Deşi nivelul la care va juca este unul mult mai ridicat decât înainte, Chindirş tot este nemulţumit de transfer. Valeriu Iftime a dezvăluit că fundaşul este nesigur despre echipa unde ajunge şi că speră să plece rapid, folosind formaţia lusitană doar ca un popas spre un campionat mai important.

Patronul lui FC Botoşani are şi el plângerile lui, dezvăluind că l-ar fi putut vinde pe Chindriş cu o sumă mai mare în trecut, însă fundaşul nu voia să plece.

Declaraţii halucinante ale lui Iftime după transferul lui Chindriş în Portugalia

”Niciodată n-am fost împotriva transferului lui Chindriş. Cu două nopţi în urmă, el a decis să plece. Nu ştia ce avion să plece, spre Belgia, Elveţia sau Portugalia. Trebuia să se decidă unde voia să se transfere. 

Nu va câştiga salariul pe care îl visa sau pe care-l dorea acum ceva vreme. E un pas important în cariera lui, dar nu vrea să rămână acolo. Vrea mai mult. Dacă era după filosofia mea, ar fi plecat în urmă cu mai mult timp, pe mai mulţi bani, dar asta e. Dar a ajuns acolo, n-am decât să-i urez baftă. 

Sper să-l vândă cât mai repede Santa Clara, să iau şi eu nişte bani la transfer. Cred că va pleca la alt club, nu cred că Santa Clara e ce şi-a dorit el cu adevărat şi nici salariul nu-l motivează. Şi-ar dori foarte mult să ajungă mai sus. În opinia mea, pentru club nu e cea mai bună variantă, cum nici pentru el nu e”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Afla mai multe despre: andrei chindrişvaleriu iftimefc botoşanisanta claratransfer chindirş 

viewscnt
Articole similare