Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii impresionante date de antrenorul lui Rennes: "Nu ştiu dacă am mai văzut 28.000 de oameni aplaudând în picioare la o înfrângere"

Declaraţii impresionante date de antrenorul lui Rennes: "Nu ştiu dacă am mai văzut 28.000 de oameni aplaudând în picioare la o înfrângere"
Comentarii

În ciuda înfrângerii din meciul cu CFR Cluj, Julien Stephan a declarat că este mândru de jucătorii săi, care au făcut un meci foarte bun, având în vedere că au fost în dublă inferioritate numerică

"Un meci suprarealist, dar nivelul înalt este nemilos. Am comis două erori care ne-au costat foarte scump şi am rămas în inferioritate numerică. Sunt mândru de jucători, de ceea ce au produs: curaj, devotament, joc... Am apăsat mai mult pe meci, am tras la poartă, dar nu am încadrat şuturile.

Scenariu incredibil, dar asta poate fi un act fondator pentru acest grup. Acest grup are un suflet, îl cunosc bine, trăiesc cu el şi în acest meci jucătorii au dat maximum. Nu ştiu dacă am mai văzut aici 28.000 de oameni în picioare care au aplaudat jucătorii după o înfrângere.

Publicul ne-a împins, ne-a purtat, dar nu am putut să le oferim această victorie. În nouă jucători, am fost inteligenţi, nu am fost niciodată în dificultate, nu am făcut pasul înapoi, salvarea noastră a fost asta. Altfel, am fi suferit şi ne-ar fi făcut rău în repriza a doua. Au fost admirabili la acest nivel, dar pentru a marca goluri, trebuie să nimereşti poarta", a declarat Stephane, potrivit lequipe.fr.

CFR Cluj a învins-o, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0),pe Rennes, în etapa a III-a a Grupei E din Europa League. Deac a marcat în minutul 9, dintr-o lovitură liberă.

Având o repriză un jucător în plus şi mare pare din cealaltă, doi, clujenii au jucat dezamăgitor în multe momente, fiind la un moment dat dominaţi de o echipă redusă la nouă fotbalişti, din minutul 46.

Susic de la oaspeţi a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 82. În ultimele minute, 9 contra 10, Rennes a pus probleme şi mai mari clujenilor, însă meciul s-a încheiat cu victoria ardelenilor.

Afla mai multe despre: julien stephancfr clujrennes 

viewscnt
Articole similare