Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii incendiare ale lui Bonucci: "Mama imbecililor e mereu gravidă!" Cine l-a supărat pe fundaşul italian

Declaraţii incendiare ale lui Bonucci: "Mama imbecililor e mereu gravidă!" Cine l-a supărat pe fundaşul italian
Comentarii

Fundaşul echipei naţionale a Italiei şi al lui Juventus, Leonardo Bonucci, a avut o reacţie nervoasă la adresa fanilor lui AC Milan, la finalul partidei disputate duminică seară împotriva Portugaliei. Fundaşul care s-a întors în vară la Juventus, după un an petrecut la AC Milan, a avut parte de o primire ostilă la meciul care s-a jucat pe stadionul "San Siro".

Fundaşul de 31 de ani a fost vizibil iritat de modul în care l-au tratat spectatorii de pe San Siro. "Mama imbecililor e mereu gravidă. Am încrederea coechipierilor şi acest lucru e suficient pentru mine", a spus Bonucci, după meciul jucat în faţa a 70.000 de spectatori.

Un an a jucat Bonucci pentru AC Milan, în sezonul trecut, timp în care a adunat 51 de meciuri şi a reuşit să înscrie două goluri şi să dea o pasă decisivă. În vara acestui an, el a revenit la Juventus, club la care a mai evoluat între 2010 şi 2017.

Cu Bonucci integralist, "Squadra Azzurra" a remizat împotriva Portugaliei, scor 0-0, şi şi-a asigurat menţinerea în Seria A din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: bonuccisan sirofani 

viewscnt
Articole similare