Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii şocante şi acuzaţii grave ale unui fost fotbalist de la Real Madrid: "Dacă eram alb, poate că reuşeam să mă impun acolo!"

Declaraţii şocante şi acuzaţii grave ale unui fost fotbalist de la Real Madrid: "Dacă eram alb, poate că reuşeam să mă impun acolo!"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Columbianul Freddy Rincón a făcut câteva declaraţii şocante în cadrul unui interviu acordat celor de la Gol Caracol.

Fostul fotbalist al Realului în sezonul 1995-1996 l-a acuzat grav pe Jorge Valdano, pe atunci antrenor al formaţiei madrilene. Columbianul spune că nu a reuşit la Real Madrid din cauza culorii sale.

"Ce mi-a lipsit să mă impun la Real Madrid? Păi, nu eram alb. Nu am fost victima rasismului zi de zi, dar în interiorul clubului, din păcate, da. Cu Jorge Valdano era foarte dificil, pentru că mă presa tot timpul" mărturiseşte Rincon, în interviul acordat sursei citate.

"Erau foarte multe orgolii la mijloc, foarte multe lucruri care nu erau la locul lor, lucruri care nu ar fi trebuit să se  întâmple la nivelul unui club atâţ de mare. Cu toate acestea, mi-am făcut mulţi prieteni în acea perioadă la Madrid" a mai declarat  Freddy Rincón.

Columbianul are acum 53 de ani şi a fost unul dintre marii fotbalişti ai anilor 90 pentru naţionala ţării sale. A debutat la Atletico Buenaventura în 1986, iar după experienţele Santa Fe, America de Cali şi Palmeiras a ajuns la Napoli. Ulterior, Real Madrid l-a achiziţionat în 1995, imediat după Campionatul Mondial din SUA, acolo unde Rincon a fost adversarul "tricolorilor". Doar 21 de meciuri a bifat pentru gruparea blanco, apoi a fost împrumutat în Brazilia, la Palemeiras. Ulterior, cariera sa a continuat în Brazilia la formaţii precum Santos, Corinthians sau Cruzeiro.

  • 86 de selecţii şi 17 goluri are Rincon pentru naţionala Columbiei
  • A cucerit Campionatul Mondial al Cluburilor cu Corinthians in 2000
  • Este campion al Braziliei si cu Palmeiras şi cu Cortinthians

Afla mai multe despre: freddy rincon 

viewscnt
Articole similare