Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii superbe ale unui fost lider mondial din WTA despre Halep: "N-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată"

Declaraţii superbe ale unui fost lider mondial din WTA despre Halep: "N-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată"

Tenis

Comentarii

Tracy Austin, fost lider mondial în WTA şi dublă câştigătoare la US Open, să vorbească la superlativ despre Halep.

"Simona a fost condusă, dar nu am văzut nicio emoţie negativă din partea ei. A crescut atât de mult din punct de vedere mental în ultimul an! Are încredere în forţa ei fizică, este incredibilă! Simona a continuat să lovească şi munca i-a fost răsplătită. Adevărul este că n-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată.

După toate lucrurile pe care le-a trăit, după cât de rea a fost presa cu ea. Dacă stăm şi ne uităm, a avut o finală minunată cu Sharapova, iar cu Wozniacki a pierdut pentru că a rămas fără benzină. Acum nu va mai fi întrebată de Grand Slam, are deja ştampila de mare jucătoare pusă pe cariera sa", a spus Tracy Austin, potrivit GSP.

 Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Afla mai multe despre: simona haleplaudecuvintewtatracy austin 

viewscnt
Articole similare