Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii superbe date de Halep pentru Darren Cahill: "Mi-a fost foarte dor de el". Cum a prefaţat Simona meciul cu Svitolina

Declaraţii superbe date de Halep pentru Darren Cahill: "Mi-a fost foarte dor de el". Cum a prefaţat Simona meciul cu Svitolina

Tenis

Comentarii

Simona Halep a debutat perfect la Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial s-a impus în meciul cu Bianca Andreescu, scor 2-1, iar acum se pregăteşte pentru partida următoare împotriva Elinei Svitolina.

"Sunt mândră că am putut să lupt astăzi, pentru că veneam după o lună în care nu m-am antrenat, din cauza problemelor cu spatele. Se pare că încă mai pot. (n.r. despre meciul cu Bianca Andreescu) A fost o provocare şi pentru că ea este cu 10 ani mai tânără decât mine şi a fost un meci pe cinste.

Ştiu că dacă am picioare puternice pot face orice în teren, iar în ultimele patru zile m-am simţit excelent aici. Sunt fericită că Darren s-a întors, mi-a dat şi el putere în plus. În setul al doilea, chiar dacă ea conducea, m-am gândit că sunt puternică mental, pentru că am avut câteva schimburi lungi, pe care le-am câştigat. Apoi, nu m-am gândit la rezultat, m-am concentrat pe mine, m-am întrebat ce trebuie să joc împotriva ei ca să fie bine.

L-am chemat pe Darren Cahill de atâtea ori pentru că mi-a fost dor de el. Aşa că am vrut să fiu sigură că vine de cât mai multe ori. Aş fi vrut să îl chem în pauza medicală, dar mi s-a spus că este deja prea mult, iar eu am spus ok. Mi-a dat sfaturi, mi-a zis că joc bine, chiar dacă eu credeam că nu am o evoluţie solidă. El mi-a spus că sunt ok, că pot să servesc mai bine, ceea ce era adevărat, pentru că atunci când am servit bine, meciul meu a fost mult mai bun. Deci, mi-a dat sfaturi, m-a ajutat" , a declarat Simona Halep.

Pentru Simona Halep urmează meciul cu Elina Svitolina. În prima partidă din Grupa Violet, ucraineanca s-a impus în minimum de seturi în faţa Karolinei Plişkova.

"Se pare că îi place terenul, e sigură, încrezătoare, a câştigat anul trecut, ceea ce este extraordinar, e ca şi cum ai juca o finală de Grand Slam în fiecare zi, deci cu siguranţă va fi un meci greu, îl aştept cu nerăbdare, dar, mai întâi, mă voi bucura de ziua liberă şi voi încerca să mă recuperez. Vom vedea, sunt gata să lupt din nou, sunt fericită să fiu aici" , a spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: svitolinahaleptenis 

viewscnt
Articole similare