Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii surprinzătoare ale lui Modrici: "Nu mă veţi face să spun asta!" Cine crede că merită Balonul de Aur

Declaraţii surprinzătoare ale lui Modrici: "Nu mă veţi face să spun asta!" Cine crede că merită Balonul de Aur
Comentarii

Luka Modric, mijlocaşul lui Real Madrid, vicecampion mondial în acest an cu naţionala Croaţiei, văzut de mulţi ca favorit la câştigarea Balonului de Aur, a declarat pentru France Football că atacantul francez Antoine Griezmann merită această distincţie.

"Nu-mi place să vorbesc astfel şi să spun sus şi tare: 'Da, merit Balonul de Aur'. Important pentru mine este să fiu clar pe teren, cum sunt de luni de zile. Acest an 2018 a fost fără îndoială cel mai bun din cariera mea (...) Nu mă veţi face să spun: 'Eu trebuie să-l câştig'", a afirmat mijlocaşul, care a ajutat-o pe Real în sezonul trecut să se impună a treia oară consecutiv în Liga Campionilor.

Ales cel mai bun jucător al Mondialului din Rusia, Modric a estimat că în acest an mai au şanse la Balonul de Aur Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi trei francezi, Raphael Varane, Kylian Mbappe şi Antoine Griezmann.

Printre cei trei francezi, el are un preferat: "Varane (coechipierul său la Real - n. r.) a avut un sezon fantastic. Mbappe este un talent extraordinar, o magnifică promisiune pentru viitor, care a afişat deja un nivel foarte înalt. Este cu adevărat special (...) Bineînţeles, l-aş menţiona pe Griezmann, care este, dintre cei trei francezi, cel pe care l-al propune pentru tot ce a realizat în acest an".



Balonul de Aur va fi decernat pe 3 decembrie.

Afla mai multe despre: modricireal madridbalonul de aur 

viewscnt
Articole similare