Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii surprinzătoare date de Adi Vasile înaintea meciului cu Bietigheim, codaşa grupei: "Poate e cel mai greu meci al nostru"

Declaraţii surprinzătoare date de Adi Vasile înaintea meciului cu Bietigheim, codaşa grupei: "Poate e cel mai greu meci al nostru"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a plecat spre Germania, unde duminică o întâlneşte pe Bietigheim, echipa fără puncte obţinute după cinci meciuri disputate în actualul sezon al Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti revine în Liga Campionilor după victoria de pe teren propriu din week-end-ul trecut, contra celor de la Ferencvaros. Adversarul din această săptămână va fi Bietigheim, ”lanterna roşie” a grupei, iar partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, duminică, de la ora 17:00.

”Bietigheim este echipa care poate bate pe oricine, dacă prinde o zi bună. Trebuie să ne concentrăm mai mult decât la orice meci, e poate cel mai greu meci al nostru. Ar fi cea mai mare greşeală să ne subestimăm adversarul” , a spus Adi Vasile, antrenorul CSM-ului.

”Nu cred că sunt mai slabe decât anul trecut, au multe jucătoare noi şi poate nu au omogenitate, dar au multă experienţă internaţională. Joacă rapid ,cu multe contraatacuri, este dificil să joci contra lor. Nici o echipă în grupă nu e slabă, ne pregătim de meci ca şi cum am juca cu liderul” , a declarat Martine Smeets, handbalistă la CSM Bucureşti.

Înainte de meciul de duminică, CSM Bucureşti este pe locul trei în grupă, cu şase puncte, unul mai puţin decât liderul Vipers şi urmăritoarea Rostov.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare