Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii surprinzătoare făcute de Florin Prunea după cazul de coronavirus de la Dinamo. Ce a spus preşedintele echipei din Ştefan cel Mare

Declaraţii surprinzătoare făcute de Florin Prunea după cazul de coronavirus de la Dinamo. Ce a spus preşedintele echipei din Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Florin Prunea spune că n-a fost informat despre cazul de coronavirus de la Dinamo, anunţat în exclusivitate de telekomsport.ro. Preşedintele lui Dinamo spune că a stat departe de echipă în ultima perioadă, mai ales că urmează să-i expire contractul.

Telekomsport.ro a anunţat în exclusivitate primul caz de coronavirus la o echipă din România. În această dimineaţă, cei de la Dinamo au primit rezultatele testelor pe care le-au făcut ieri (n.r. miercuri) şi au avut un şoc. Magazinerul echipei a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi a fost imediat izolat.

Reacţia lui Florin Prunea după cazul de coronvirus de la Dinamo

Interesant este că Florin Prunea, care încă este preşedinte la Dinamo, spune că n-a fost informat despre cazul de coronavirus din cadrul clubului: ”Nu ştiu. nu ştiu nimic. Nu ştiu. Sunaţi-l pe domnul Bălănescu (n.r. directorul general al lui Dinamo) (Dar e adevărat că dacă ar fi cineva infectat la un club se poate să nu mai aveţi voie să jucaţi?) Nu ştiu nimic. Nu ştiu absolut nimic, eu momentan nu mai sunt implicat. Mai am câteva zile şi termin contractul”, a declarat Florin Prunea pentru Look Sport.

Caz de coronavirus la Dinamo. Ce se va întâmpla cu meciul contra Chindiei

Dinamo ar fi trebuit să joace în acest week-end contra Chindiei Târgovişte, sâmbătă, de la 20:00, în direct la Telekom Sport. Ar fi fost prima partidă disputată de dinamovişti după pandemia de coronavirus. Însă meciul e posibil să fie amânat. Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a declarat pentru Telekom Sport că urmează o anchetă epidemiologică, care va fi făcută de Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti. În cadrul anchetei vor fi stabilite persoanele care au intrat în contact cu magazinerul echipei.

Până atunci, magazionerul a fost izolat într-o cameră de la stadion, în timp ce restul echipei a fost trimisă în cantonamentul de la Săftica.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare