Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii surprinzătoare făcute de Şumudică despre Academia Rapid: ”Pentru mine, asta nu e Rapid! E ceva şubred acolo”

Declaraţii surprinzătoare făcute de Şumudică despre Academia Rapid: ”Pentru mine, asta nu e Rapid! E ceva şubred acolo”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică nu este de acord ce se întâmplă la Academia Rapid, echipă despre care spune că nu este continuatoarea Rapidului. Fostul antrenor al lui Kayserispor spune că va sta pe margine cât timp nu va fi un singur proiect pentru renaşterea Rapidului.

Academia Rapid terminat pe primul loc sezonul regulat din Liga a 4-a şi este tot mai aproape de promovare, deşi au existat probleme cu Certificatul de Identitate Sportivă. Pe tot parcursul sezonului, echipa din Giuleşti a avut parte de sprijinul publicului, dar şi al unor personalităţi. Însă Marius Şumudică - unul dintre cei mai mari rapidişti - nu este de acord cu proiectul Academia Rapid. Şi explica de ce:

”Pentru mine, ăsta nu este Rapid. Nu ştiu ce se întâmplă. Se ceartă, se bat, tot felul de ameninţări. Eu pe Nico îl cunosc bine, ştiu că el n-ar fi făcut fiţe dacă nu era ceva şubred. Mie nu îmi place. Pancu şi Nico sunt prietenii mei, există o divergenţă cu Burcă ... "

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cel mai jenant moment a fost când s-a jucat un meci AFC Rapid şi Academia Rapid şi nu m-a lăsat inima să mă duc la meci. Dacă va rămâne un singur proiect, cu siguranţă că voi face tot ce pot ca să ajut. Când va exista un singur Rapid cu mare plăcere aş antrena acolo. Dar fără clone. E marele meu vis, să iau un titlu cu Rapid", a declarat Marius Şumudică pentru Europa FM.

Afla mai multe despre: marius sumudicaacademia rapidliga 4 

viewscnt
Articole similare