Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii surprinzătoare oferite de Nagelsmann înaintea returului cu Villarreal: "Ne-au lăsat în viaţă, iar acum îi vom pedepsi"

Declaraţii surprinzătoare oferite de Nagelsmann înaintea returului cu Villarreal: "Ne-au lăsat în viaţă, iar acum îi vom pedepsi"
Comentarii

Bayern Munchen a pierdut prima manşă din sferturile de finală a Ligii Campionilor, la Villareal, scor 0-1, iar acum antrenorul bavarezilor, Julian Nagelsmann, i-a avertizat pe jucătorii lui Unai Emery, care n-au profitat de ocaziile uriaşe avute în partida de săptămâna trecută.

"Am făcut multe greşeli în tur. Dar şi ei au făcut una: ne-au lăsat în viaţă. Şi trebuie să-i pedepsim pentru asta”, a spus Nagelsmann.

"Avem caracter în această echipă, multă mândrie, iar când am pierdut prima manşă, nu ar trebui să glumiţi cu noi. În tur am fost şi mai nemulţumiţi de performanţa noastră decât de rezultat. Cea mai bună veste este că am pierdut doar cu 0-1”, a afirmat Neuer.

Bayern Munchen şi Villarreal joacă, marţi, de la ora 22.00, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida va fi în direct la Orange Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

În tur, spaniolii s-au impus cu 1-0.

La acest meci, Nagelsmann nu va putea conta pe serviciile lui Niklas Süle, Eric Maxim Choupo-Moting, Corentin Tolisso şi Bouna Sarr.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare