Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii tăioase după ce Cristiano Ronaldo a plecat de la Juventus! ”Echipa a jucat pentru el! Acum suntem nevoiţi să muncim din greu!”

Declaraţii tăioase după ce Cristiano Ronaldo a plecat de la Juventus! ”Echipa a jucat pentru el! Acum suntem nevoiţi să muncim din greu!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Leonardo Bonucci crede că la Juventus începe să se formeze un colectiv puternic după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Fundaşul lu Juventus a vorbit despre plecarea starului portughez de la echipă. El spune că echipa era nevoită să joace pentru el, dar acum, Juventus a revenit la stilul din trecut. De asemenea, campionul european susţine că decizia lui Ronaldo trebuie respectată. 

”Echipa a jucat pentru el! Acum suntem nevoiţi să muncim din greu!”

”Anul trecut, echipa a jucat pentru el. Băieţii sunt acum nevoiţi să descopere spiritul lui Juventus din era pre-Ronaldo. Acum, sub comanda lui Allegri, am început din nou să muncim din greu”, a spus Bonucci, citat de Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo a plecat la Manchester United pe finalul perioadei de mercato din vara trecută, pentru 15 milioane de euro. Portughezul a petrecut 3 ani la Juventus, după ce a fost transferat în 2018, pentru 117 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: ronaldo-juventus-bunucci 

viewscnt
Articole similare