Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii uluitoare date de Pintilii: "Mi-e ruşine să mai ies din casă". Cum a comentat scandalul din vestiar: "Eu mereu îmi înjur colegii"

Declaraţii uluitoare date de Pintilii: "Mi-e ruşine să mai ies din casă". Cum a comentat scandalul din vestiar: "Eu mereu îmi înjur colegii"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă şi are doar patru puncte obţinute în primele şase etape disputate din Liga I. Cu patru înfrângeri consecutive în campionat, Pintilii a recunoscut că este cel mai greu moment prin care trece din toată cariera.

"Este cel mai greu moment prin care am trecut la această echipă. Au fost doar momente frumoase, până acum. Acum e un moment în care îmi e ruşine să ies din casă. Nici nu ştiu ce explicaţii să dau atunci când merg acasă. Când mă întreabă băiatul meu ce am făcut ... Chiar nu ştiu ce se întâmplă, mi-e greu să dau explicaţii. Am pierdut, ne-am concentrat mai mult pe Europa, în campionat i-am lăsat pe jucătorii mai valoroşi să se odihnească, am mizat pe tineri" , a declarat Mihai Pintilii.

După înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 1-2, în presă a apărut zvonul că Pintilii s-ar fi luat la bătaie cu ceilalţi colegi de la FCSB. Înaintea partidei tur cu Vitoria Guimaraes, mijlocaşul a ţinut să lămurească situaţia.

"N-a fost nicio bătaie. De la bătaie până la nişte vorbe, nişte înjurături care se spun şi în timpul jocului sau pe stradă ... Toate astea au fost inventate de cineva ca să fie circ total. E nevoie de asemenea discuţii mai aprinse. Dacă întrebi pe cineva, eu mereu ţip la ei şi îi înjur în timpul jocului. Ăsta sunt eu, ce să fac? Şi eu merit uneori, cu toţii merităm. În asemenea momente, e bine să avem şi câteva discuţii ca între bărbaţi. Eu n-am bătut pe nimeni în viaţa mea, mai ales la fotbal. Au fost câteva discuţii mai aprinse, dar până la bătaie mai e mult" , a spus Pintilii.

Afla mai multe despre: pintiliifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare