Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile antrenorului de la Baia Mare, după ce Universitatea Craiova i-a eliminat din Cupa României! ”I-am văzut cu capul sus şi asta e bine!”

Declaraţiile antrenorului de la Baia Mare, după ce Universitatea Craiova i-a eliminat din Cupa României! ”I-am văzut cu capul sus şi asta e bine!”

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi, miercuri, de echipa Minaur Baia Mare, scor 4-0.

Golurile au fost marcate de Gustavo ‘9, Constantin ’15 (penalty), Bălaşa ’55 şi Koljic ’56. La sfârşitul meciului, antrenorul celor de la Minaur Baia Mare, Ciprian Danciu, a declarat că jucătorii lui au avut capul ridicat şi eşecul din cupă nu îi va efecta. 

”I-am văzut cu capul sus si asta e bine!”

”Faultul care a fost la primul gol si penalty. Sunt greşeli individuale. Experienţa şi tinereţea şi-au spus cuvântul. Pot să spun că după marcarea golului trei am încercat să îmi ţin jucătorii cât mai în echilibru mental. Noi suntem angrenaţi in campionat. I-am văzut cu capul sus şi asta e bine, pentru că e bine să nu pici după un eşec. La Craiova văd un grup unit, care vrea să caştige trofee”, a spus Ciprian Danciu, la finalul meciului.

Marţi s-au calificat în sferturi: ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte şi FC Argeş. Joi au loc următoarele partide: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15:00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18:00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21:00. 

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se dispută. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Afla mai multe despre: cupa romaniei-baia mare-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare