Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile antrenorului Greciei după victoria cu România! ”Am mulţi prieteni aici, dar Dan Petrescu e cel mai important.”

Declaraţiile antrenorului Greciei după victoria cu România! ”Am mulţi prieteni aici, dar Dan Petrescu e cel mai important.”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Gustavo Poyet, tehnician uruguayan, s-a aflat şi el la debutul pe banca Greciei. El a dezvăluit la finalul partidei că a avut un meci dificil împotriva României. De asemenea, el a recunoscut că România a făcut o repriză secundă mai bună decât ei. Poyet a declarat că a adunat informaţii preţioase în urma acestui duel şi l-a menţionat pe antrenorul campioanei, Dan Petrescu. 

”Am mulţi prieteni aici, dar Dan Petrescu e cel mai important.”

”În astfel de meciuri trebuie să joci să câştigi. În prima repriză, am jucat foarte bine. România a avut o repriză a doua mai bună. Unii jucători nu s-au integrat foarte bine în joc, pentru că atmosfera a fost întradevăr una senzaţională.

Pentru mine a fost un amical important, am adunat multe informaţii. Trebuie să tragem câteva concluzii după acest meci. Ne vom vedea luni şi apoi ne vom face planuri pentru Liga Naţiunilor. Vom încerca să câştigăm grupa, dar fotbalul are multe necunoscute.

Azi am avut 1-0 şi România a venit cu nişte ocazii periculoase. Am mulţi prieteni aici, dar Dan Petrescu e cel mai important. Ne cunoaştem din 1997. Vom rămâne prieteni pe viaţă”, a declarat Gustavo Poyet, pentru PRO X.

Afla mai multe despre: românia-grecia-poyet 

viewscnt
Articole similare