Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Alin Toşca înainte de partida cu Macedonia de Nord! ”Mă gândesc doar la victorie şi aşa ar trebui să intrăm toţi din primul minut!”

Declaraţiile lui Alin Toşca înainte de partida cu Macedonia de Nord! ”Mă gândesc doar la victorie şi aşa ar trebui să intrăm toţi din primul minut!”
Comentarii

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022.

Alin Toşca a fost autorul unui gol superb în prima repriză a partidei cu Liechtenstein şi a vorbit despre următorul meci al naţionalei contra Macedoniei de Nord. El susţine că se gândeşte doar la victorie şi că aşa ar trebui să facă toţi jucătorii români. 

”Mă gândesc doar la victorie şi aşa ar trebui să intrăm toţi din primul minut!”

”Nu am visat. Sincer, pentru mine nu e obiectivul principal acela de a marca gol. Important e să îmi fac treaba cât mai bine, să ajut echipa, dar dacă s-a şi întâmplat să marchez e un bonus. 

Am simţit-o ca pe o descatuşare, ştiam cât de important este să marchezi în acest meci, acesta era cel mai important lucru.

În fotbal, este posibil orice, doar că la meciul cu Lichtenstein am pregătit aceste lucruri, ştiam că acolo putem face superioritate şi acolo avem mai multe spaţii, pentru că ei s-au închis bine în centru şi nu aveam pe unde să trecem.

În acest moment, avem un entuziasm cu toţii, cred că benefic pentru meciul cu Macedonia. Avem nevoie de această energie pozitivă, singurul lucru de care trebuie să ţinem cont este să fim echilibraţi şi să ţinem cont de indicaţiile antrenorului, pentru că doar aşa putem învinge.

Mă gândesc doar la victorie şi aşa ar trebui să intrăm toţi din primul minut, să intrăm la victorie. Să ne gândim la cele trei puncte, motivaţi suntem deja. Trebuie să dăm totul şi să avem o atitudine foarte bună.

Boban (n.r. Nikolov) îmi este prieten, dar înainte de meci nu prea vorbesc cu adversarul. După meci o să râd cu el, dar nimic pentru moment. Niciun secret. Avem nevoie de inspiraţie într-un meci de genul”, a spus Alin Toşca, pentru FRF TV. 

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

La 8 septembrie sunt programate partidele Armenia – Liechtenstein, Macedonia de Nord – România şi Islanda – Germania.

Afla mai multe despre: românia-macedonia de nord-alin toşca 

viewscnt
Articole similare