Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Andrei Cordea după debutul la echipa naţională! ”Vom merge în Macedonia să câştigăm şi să ne calificăm la Campionatul Mondial!”

Declaraţiile lui Andrei Cordea după debutul la echipa naţională! ”Vom merge în Macedonia să câştigăm şi să ne calificăm la Campionatul Mondial!”
Comentarii

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022.

Fotbalistul Andrei Cordea a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de naţionala României în faţa selecţionatei din Liechtenstein, scor 2-0, că se bucură că a debutat la prima reprezentativă şi că este încrezător înaintea confruntării cu Macedonia de Nord.

”Da, am depus efort. Chiar dacă a fost Liechtenstein, a fost un meci greu. Ei se apărau în 16 metri cu toată echipa şi după cum aţi văzut, la noi, fundaşii au marcat. Aglomerau spaţiile, iar mijlocaşilor şi atacanţilor le era foarte greu să îşi creeze ocazii. 

După ce a ieşit Markovic, i-am preluat eu rolul. Joc pe orice poziţie atunci când vin la naţională. Chiar şi la Steaua. Unde merit să joc, acolo voi evolua. Mi-am dorit foarte mult să debutez. Sunt foarte fericit că am debutat chiar astăzi şi am facut-o 90 de minute. Eu vreau să joc pe postul meu. Dacă selecţionerul vrea să ma folosească pe altă poziţie, joc acolo unde mă foloseşte dânsul.

Dacă nu greşesc, ei au făcut egal cu Islanda. Vom merge cu încredere acolo. Am făcut 6 puncte din 6 posibile. Vom merge în Macedonia să câştigăm şi să ne calificăm la Campionatul Mondial. Ne dorim asta foarte mult. Chiar dacă lotul este întinerit, fiecare dintre noi îşi doreşte să fie la un Campionat Mondial pentru că ne lipseşte asta”, a declarat Andrei Cordea, pentru PRO TV. 

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

La 8 septembrie sunt programate partidele Armenia – Liechtenstein, Macedonia de Nord – România şi Islanda – Germania.

Afla mai multe despre: românia-liechtenstein-andrei cordea 

viewscnt
Articole similare