Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Erik Lincar după ce a răpus-o pe Steaua! ”Pur şi simplu n-aş vrea să comentez acest meci!”

Declaraţiile lui Erik Lincar după ce a răpus-o pe Steaua! ”Pur şi simplu n-aş vrea să comentez acest meci!”

Liga 2

Comentarii

Steaua a pierdut, scor 0-1, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a XIV-a a Ligii a II-a.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hofman în minutul 72. La finalul partidei, Erik Lincar, a vorbit despre jocul echipei sale şi le-a mulţumit jucătorilor săi şi suporterilor ardeleni.

”Pur şi simplu n-aş vrea să comentez acest meci!”

”Am jucat foarte bine în prima repriză, chiar am avut ritm, situaţii de a marca, ei au fost periculoşi doar printr-un corner, din ce îmi aduc aminte. Din păcate, repriza a doua am cedat iniţiativa, n-am mai reuşit să ţinem de minge, să pasăm, să fim la fel de relaxaţi ca în prima repriză. Atunci am hotărât să cedăm deliberat terenul, să ne apărăm şi să încercăm să jucăm puţin pe contre.

Ne bucurăm foarte mult de victorie, dar din păcate, săptămâna viitoare, tot marţi, avem un meci extrem de complicat cu Astra, o echipă care va veni... (şi care a pierdut cu 5-0 ultimul meci). N-aş vrea să comentez acest meci. Pur şi simplu, n-aş vrea să comentez acest meci, dar cu siguranţă, noi vom avea un joc pe viaţă şi pe moarte. Le mulţumesc băieţilor că le-au făcut un cadou superb tuturor suporterilor echipei minunate din Ardeal”, a spus Erik Lincar, la finalul meciului. 

Lider în Liga II este Petrolul, cu 39 de puncte, Universitatea Cluj este pe locul 2, cu 33 de puncte, iar FC Hermannstadt este pe 3, cu 31 de puncte. Steaua ocupă locul 6, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: liga 2-steaua-u cluj-erik lincar 

viewscnt
Articole similare