Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Florin Bratu după victoria cu Finlanda U21. ”Cred că mai frumos nu se putea, nu?”

Declaraţiile lui Florin Bratu după victoria cu Finlanda U21. ”Cred că mai frumos nu se putea, nu?”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa U21 a României a învins-o, vineri, cu scorul de 2-1, pe selecţionata similară a Finlandei, într-un meci amical disputat pe stadionul Arcul de Triumf, în care tricolorii au revenit de la 0-1.

A fost primul meci de fotbal disputat pe stadionul “Arcul de Triumf”. Oaspeţii au deschis scorul prin Suhonen, în minutul 41. Pentru România au marcat Birligea ’87 şi Miculescu ’90.

Partida a fost arbitrată de o brigadă feminină, din România: Iuliana Demetrescu, Petruţa Iugulescu, Mihaela Ţepuşă şi, al patrulea oficial, Ana Maria Terteleac. Pe 29 martie, selecţionata pregătită de Florin Bratu va juca în deplasare cu Maroc, de la ora 17.00.

La finalul meciului, selecţionerul Florin Bratu a fost mândru de jucătorii lui şi i-a felicitat pentru atitudinea arătată în repriza secundă. El a menţionat că fotbaliştii lui trebuie să trateze cu mai multă seriozitate partidele amicale. 

”Cred că mai frumos nu se putea, nu?”

”După o primă repriză destul de modestă, am încercat la pauză să reglăm lucrurile. Cred că am reuşit. Cei care au intrat, au făcut-o foarte bine şi au marcat. E mult de muncă, de la ultima acţiune ne lipseşte jumătate de echipă, undeva la 7 jucători.

Nu e uşor, dar mă bucur că jucătorii au simţit în a doua repriză că trebuie să aibă orgoliu şi să accelereze când din punct de vedere fizic nu mai eram la un nivel bun. Felicit adversarul, au făcut un meci bun, interesant, poate ne-au surprins de multe ori, dar pentru mine sunt importante, pe lângă jocul bun şi jucătorii care apar, rezultatele pentru a avea o atmosferă bună”, a spus Bratu, la TVR.

Afla mai multe despre: românia u21-finlanda u21-bratu 

viewscnt
Articole similare