Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Giani Kiriţă după înfrângerea României contra Germaniei! ”Să nu ne îmbătăm cu apă rece!”

Declaraţiile lui Giani Kiriţă după înfrângerea României contra Germaniei! ”Să nu ne îmbătăm cu apă rece!”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Fostul jucător de la Dinamo, Giani Kiriţă, consideră că România a făcut un meci bun, chiar dacă a pierdut, însă jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. El a spus că cel mai important meci este cel cu Armenia. 

”Să nu ne îmbătăm cu apă rece!”

”Un meci bun, trebuie să luăm lucrurile pozitive, exact determinarea pe care au avut-o băieţii şi aşa trebuie să joace şi în Armenia, adică nu doar cu Germania. Ăsta e modelul de cum trebuie să joci la naţională. Am pierdut onorabil, am pierdut cu capul sus, aşa se joacă fotbalul.

O reuşită cu puţin noroc a lui Ianis, cum i-a dat-o printre picioare băiatului ăla, Rudiger, să mai dea, să îi iasă şi cu Armenia. Meciul cel mai important este cu Armenia, ăsta cu Germania a fost aşa, pentru moral şi pentru determinare. Aşa trebuie abordat un meci. 

Întreaga echipă mi-a plăcut, toată echipa, şi-au dat viaţa pe teren, s-au completat foarte bine, s-au dublat foarte bine. Toţi fundaşii, linia de fund, au făcut un meci foarte bun, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece, să rămânem cu partea asta pozitivă şi să mergem la meciul cu Armenia cu aceeaşi determinare”, a spus Giani Kiriţă. 

 

Afla mai multe despre: românia-germania-kiriţă 

viewscnt
Articole similare