Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Gigi Becali au ajuns în presa din Elveţia: "Nu crede în vaccinare. E un haos la FCSB din cauza COVID-ului"

Declaraţiile lui Gigi Becali au ajuns în presa din Elveţia: "Nu crede în vaccinare. E un haos la FCSB din cauza COVID-ului"

Superliga

Comentarii

FCSB are probleme mari la reluarea Ligii 1. Clubul a înregistrat o înmulţire a cazurilor de Covid-19.

Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea sunt fotbaliştii care au fost depistaţi pozitiv la Covid-19. FCSB nu va fi pregătită, în perioada următoare, de antrenorul Edi Iordănescu şi nici de principalii săi colaboratori, care se află în aceeaşi situaţie. De asemenea, nici Mihai Pintilii nu a scăpat şi a fost depistat pozitiv.

Faptul că Gigi Becali, patronul echipei FCSB, este impotriva vaccinului a ajuns şi in presa din străinătate. 

Unul dintre cele mai mari ziare din Elveţia, Blick, a scris despre ultimele declaraţii făcute de Gigi Becali şi despre focarul de la FCSB. 

"FCSB are probleme de personal din cauza numeroaselor infectări cu noul coronavirus. Patronul clubului contribuie la asta prin interzicerea vaccinării. E un adevărat haos provocat de COVID-19 la FCSB. Pe lângă mulţi jucători, inclusiv antrenorul Edward Iordănescu şi secunzii săi s-au infectat. Vor avea doar 14 jucători pentru meciul cu Mioveni de duminică.

Patronul George 'Gigi' Becali nu crede în vaccinare şi le-a interzis angajaţilor lui să facă asta (n.r - Becali a spus că nu le interzice jucătorilor să se vaccineze, ci doar le-a recomandat). Becali a transmis clar ideea sa printr-o declaraţie bizară: 'Dacă am de ales între un pistol şi vaccin, prefer să fiu împuşcat'.

Pentru bărbatul de 63 de ani nu e ceva nou. Becali a intrat în politică la începutul acestui mileniu şi a devenit membru al Parlamentului European după ce ţara sa a aderat la UE. A provocat multe reacţii prin convingerile sale şi, printre altele, declaraţii homofobe şi privare de libertate", a scris sursa citată.

FCSB va juca următorul meci cu CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 20:30, in etapa cu numărul 12 din Liga I.

Un nou caz de Covid-19 la FCSB. Antrenorul care ar fi condus echipa la meciul cu Mioveni, în locul lui Edi Iordănescu, a fost depistat pozitiv

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivaccin covid19 

viewscnt
Articole similare