Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Koeman înainte de partida contra lui Mircea Lucescu! ”Nu ni se poate cere să câştigăm Liga Campionilor!”

Declaraţiile lui Koeman înainte de partida contra lui Mircea Lucescu! ”Nu ni se poate cere să câştigăm Liga Campionilor!”
Comentarii

Ronald Koeman a oferit o declaraţie sinceră, chiar înainte de duelul din grupele Ligii Campionilor, contra lui Dinamo Kiev.

Catalanii au început dezastruos campania din Champions League, după ce au pierdut în ambele meciuri cu scorul de 0-3, contra Benficăi şi a lui Bayern Munchen. Antrenorul olandez a oferit o declaraţie sinceră în care a spus că alte echipe dispun de un lot echilibrat, iar pentru Barcelona ar fi destul de dificil să câştige Champions League. 

 ”Nu ni se poate cere să câştigăm Liga Campionilor!”

”Marile cluburi s-au îmbunătăţit serios şi Barcelona a scăzut. Vorbim de o schimbare. Astăzi, există echipe cu un lot foarte echilibrat, dispun de 23 de jucători internaţionali, au o situaţie economică mult mai bună. Toate aceste lucruri influenţează. Da, putem să concurăm cu acest lot, dar nu ni se poate cere să câştigăm Liga Campionilor, uitându-ne la celelalte echipe”, a spus Ronald Koeman, conform Marca.

Barcelona ocupă ultimul loc în grupa E, cu 0 puncte, după două meciuri jucate. Echipa condusă de Mircea Lucescu ocupă locul 3, cu un punct. Bayern conduce autoritar grupa cu 6 puncte din 6 posibile, iar Benfica este locul secund, cu 4 puncte obţinute. 

Afla mai multe despre: barcelona-ronald koeman-champions league 

viewscnt
Articole similare