Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Marius Şumudică înaintea partidei cu Young Boys din Champions League! "Intervine şi dorinţa de revanşă!" Ce fotbalist a revenit în lotul CFR-ului

Declaraţiile lui Marius Şumudică înaintea partidei cu Young Boys din Champions League! "Intervine şi dorinţa de revanşă!" Ce fotbalist a revenit în lotul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Marţi, de la 21:00, CFR Cluj va juca în cel mai dificil meci din acest sezon, împotriva celor de la Young Boys, în turul al treilea preliminar Champions League.

Marius Şumudică a vorbit înaintea marelui meci din preliminariile Champions League şi a declarat că jucătorii lui sunt dornici de ravanşă. Mai mult decât atât, el a dezvăluit că Bouhenna este apt şi se antrenează cu echipa.  

"Intervine şi dorinţa de revanşă!"

"Va fi o partidă dificilă cu o echipă bună, care joacă de trei ani împreună, au schimbat foarte puţini jucători. Intervine şi dorinţa de revanşă, marea majoritate a jucătorilor au simţit pe pielea lor ce s-a întâmplat în ultimul meci al grupei atunci, când au fost la câteva minute de calificare.

Poţi să joci extrem de urât şi să câştigi cu 1-0. Eu am jucat astfel de meciuri, m-am dus la West Ham, cu 75 de mii de spectatori în tribună, inaugurarea stadionului din Londra, nu am făcut un meci spectaculos, am avut o singură ocazie de gol şi am câştigat cu 1-0. Au valoare, m-am uitat pe fiecare post, orice jucător are o valoare de peste 3 milioane de euro, ceea ce înseamnă enorm. Daca au o valoare mai mare s-o arate pe teren si atunci cum se zice Chapeau, jos palaria şi îi voi felicita dacă vor merita să meargă mai departe.

"Să îşi ia revanşa cu Slavia Praga!"

Chiar azi, auzeam aşa voci prin autocar şi încercam să disting pe cei care comentau şi spuneau că vor dori să îşi ia şansa, să îşi ia revanşa cu Slavia Praga. I-au urmărit foarte bine, am văzut ceea ce pot şi în momentul de faţă pentru mine sunt o echipă mult mai puternică.

În afară de Burcă, toţi jucătorii sunt apţi! Da! Şi Bouhenna şi-a revenit, este apt, se antreneaza cu noi", a spus Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: cfr-şumudică-champions league 

viewscnt
Articole similare