Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Mitriţă după ce a adus victoria României cu Armenia! ”Nu ştiam că sunt primul jucător al naţionalei care marchează în Ghencea!”

Declaraţiile lui Mitriţă după ce a adus victoria României cu Armenia! ”Nu ştiam că sunt primul jucător al naţionalei care marchează în Ghencea!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

În ultimele două etape ale grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, pe 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, iar cu două victorii, tricolorii se pot califica la baraj. 

Mitriţă a marcat unicul gol al meciului, iar la finalul partidei a fost încrezător în şansele echipei naţionale de a se califica mai departe la baraj. 

”Nu ştiam că sunt primul jucător al naţionalei care marchează în Ghencea!”

”Este o victorie importantă, eu zic că nu aveam cum să nu câştigăm după meciul făcut în Germania. Am avut o atitudine şi o determinare excelentă, s-a văzut şi în seara acasta, am controlat foarte bine jocul şi eu zic că merităm victoria. 

Din cauza aceasta fotbalul este foarte frumos, sunt momente în care eşti jos, la pământ, în care suferi, după vin momente foarte bune, în care eşti fericit, te bucuri şi pentru asta iubim fotbalul. 

Sunt fericit că am câştigat, apoi pentru că am marcat după un an de pauză la echipa naţională. Sper să continui să marchez, să ajut echipa şi de ce nu, următoarea convocare să fie din nou aici. 

Nu ştiam că sunt primul jucător al naţionalei care a înscris primul gol din Ghencea. Şi pe Oblemenco la fel. Sunt bucuros, la fiecare echipă am avut multe de învăţat, acum la PAOK am la fel de multe, am crescut mult psihic şi sunt bucuros că mă aflu într-o formă bună. 

Mă înţeleg foarte bine cu Mister (n.r Răzvan Lucescu). M-a ajutat foarte mult, după ce nu am avut o perioadă foarte bună în Arabia Saudită, el m-a pus pe picioare. Rămâne între noi ce mi-a spus înainte să vin aici. Atitudinea avută în cele două meciuri, cu siguranţă dacă o vom transmite şi pentru următoarele partide nu vom avea probleme”,  a spus Mitriţă la finalul meciului, pentru PRO TV. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-mitriţă-armenia 

viewscnt
Articole similare