Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Nadal, după ce a ajuns în semifinalele de la Australian Open! ”În urmă cu două luni, nu ştiam dacă mă voi putea întoarce pe teren vreodată!”

Declaraţiile lui Nadal, după ce a ajuns în semifinalele de la Australian Open! ”În urmă cu două luni, nu ştiam dacă mă voi putea întoarce pe teren vreodată!”

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal (Spania, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 6) s-a calificat în semifinale la Australian Open, după un meci de cinci seturi şi peste patru ore de joc cu Denis Şapovalov (Canada, locul 14 ATP şi cap de serie numărul 14).

Rafael Nadal s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3, după patru ore şi opt minute de joc. În setul 4, Nadal a avut nevoie de intervenţia medicului din cauza unor dureri stomacale.

În semifinale, Nadal, aflat pentru a 7-a oară în această fază a competiţiei, va evolua cu învingătorul meciului dintre Matteo Berrettini (Italia, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 7) şi Gael Monfils (Franţa, locul 20 ATP şi cap de serie numărul 17).

După meci, Nadal a fost sincer şi a dezvăluit cum a putut câştiga meciul, după ce Shapovalov a reuşit să egaleze de la 0-2 la seturi.

”În urmă cu două luni, nu ştiam dacă mă voi putea întoarce pe teren vreodată!”

”Nu ştiu. Eram distrus. A fost o zi dificilă, a fost cald. Sincer, nu m-am antrenat pentru asta, dar am fost norocos în finalul meciului. La început, am jucat grozav, după aceea mi-a fost complicat să joc cu Denis. E un jucător talentat, a servit zdrobitor.

Acum, da. Nu mai am 21 de ani. După acest meci, e grozav să am două zile libere. Cred că voi fi pregătit de semifinală. Adevărul e că, în urmă cu două luni, nu ştiam dacă mă voi putea întoarce pe teren vreodată. Iată-mă aici, bucurându-mă de un cadou al vieţii - faptul că sunt aici jucând tenis. Mă bucur de moment,” a spus Rafael Nadal. 

Afla mai multe despre: tenis-rafael nadal-australian open 

viewscnt
Articole similare