Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Olimpiu Moruţan după ce Galatasaray a făcut egal cu Başakşehir! Fotbalistul român a fost integralist

Declaraţiile lui Olimpiu Moruţan după ce Galatasaray a făcut egal cu Başakşehir! Fotbalistul român a fost integralist

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost integralist în partida cu Basaksehir, scor 1-1.

Echipa celor doi români a înregistrat o nouă partidă fără victorie, iar Olimpiu Moruţan a vorbit la sfârşitul partidei. Fostul jucător de la FCSB a fost folosit pe toată durata partidei de către Fatih Terim, dar nu a reuşit să fie decisiv. Moruţan a spus că echipa lui a jucat bine şi consideră că Galata a avut ghinion. 

”Am jucat bine, dar nu am reuşit să ne impunem ca echipă. Am avut şi mult ghinion. Ne dorim să câştigăm în meciul următor şi să punem capăt acestei serii negre”, a spus Olimpiu Moruţan, la finalul meciului. 

Alexandru Cicâldău a fost decisiv pentru Galatasaray

Galata a fost condusă, după ce Okaka a dechis scorul în minutul 20. Galatasaray se îndrepta către un eşec, dar în minutul 87, Alexandru Cicâldău a centrat din corner, iar mingea a fost recepţionată de către atacantul egiptean Mostafa, care a trimis mingea în poartă. 

Cei doi români au fost integralişti pentru echipa lui Fatih Therim. Galatasaray nu a mai câştigat în campionat de aproape două luni şi ocupă locul 10, 24 de puncte, fiind la 1 punct în spatele liderului Trabzonspor. 

Pentru fostul jucător de la Craiova, aceasta a fost a doua pasă decisivă din acest sezon. Românul a mai marcat 4 goluri în cele 23 de partide în toate competiţiile. Moruţan a jucat în 19 partide, a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan-galatasaray-turcia 

viewscnt
Articole similare