Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Reghecampf după egalul cu Sepsi! ”Rezultatul nu ne bucură, jocul da!” Ce a spus antrenorul oltenilor

Declaraţiile lui Reghecampf după egalul cu Sepsi! ”Rezultatul nu ne bucură, jocul da!” Ce a spus antrenorul oltenilor
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Pentru U Craiova a marcat Gustavo '32, iar pentru Sepsi a înscris Fofana '17. În minutul 80, Niczuly (Sepsi) a apărat un penalty executat de Gustavo. La finalul meciului, antrenorul oltenilor a declarat că nu este mulţumit de rezultat, dar jocul echipei l-a mulţumit.

”Rezultatul nu ne bucură!” 

”Rezultatul nu ne bucură, jocul în schimb da. Ne-am creat multe ocazii, nu sunt supărat de atitudine, de faptul că am ratat foarte mult. Sunt supărat că în anumite momente ar trebui să jucăm puţin mai agresiv când pierdem mingea. Este un lucru la care vom lucra în continuare, ca atunci când pierdem mingea, să fie un click pentru toţi jucătorii. Lucrăm să aducem mingea în 16 metri, ultimul moment, execuţia. Nu pot să fiu supărat nici pe Gustavo pentru că a ratat un 11 metri, el şi Houri sunt executanţii. 

Majoritatea jucătorilor azi au jucat foarte bine. Păcat că am primit un gol, stăteam foarte bine. Nu comentez arbitrajul, eu vorbesc doar de jocul echipei noastre. Trebuia să fim puţin mai atenţi, să comunicăm mai bine. Multe lucruri pe care le putem discuta. Noi ne gândim de la partidă la partidă şi chiar mă bucur că nu suntem pe lista nimănui. Vom munci să ajungem sus şi să fim o nucă tare pentru toate echipele”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului. 

Înaintea meciului i s-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, care a decedat la 21 octombrie 2018. Fiica acestuia, Lorena, a dat lovitura de începere a meciului, iar jucătorii Craiovei au intrat cu un banner în memoria "Marelui Blond".

Afla mai multe despre: u craiova-liga 1-reghecampf 

viewscnt
Articole similare