Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Ricardo Grigore după ce a plecat de la Dinamo: ”Eu zic că joc la Craiova adevărată!”

Declaraţiile lui Ricardo Grigore după ce a plecat de la Dinamo: ”Eu zic că joc la Craiova adevărată!”

FC U Craiova

Comentarii

Fundaşul central Ricardo Grigore a plecat de la Dinamo şi a ajuns la o înţelegere cu o altă echipă.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Ricardo Grigore era unul dintre jucătorii care voia să plece de urgenţă de la echipă. El mai are contract 2 ani cu Dinamo. Acum, fundaşul a scăpat de haosul din Ştefan cel Mare şi s-a înţeles cu FC U Craiova 1948.

Fundaşul a semnat o înţelegere pe doi ani şi ar putea să debuteze chiar împotriva celor de la Farul Constanţa. Fotbalistul a oferit şi primele declaraţii după ce a semnat cu echipa lui Marius Croitoru. El consideră că joacă la Craiova ”adevărată”. 

”Eu zic că joc la Craiova adevărată!”

”Am vrut să mă duc într-un loc unde să pot să ajut echipa, apoi să urc tot mai mult, să progresez. Mi-am dat un mare restart, sunt încântat, am uitat clipele urâte din carieră. Vreau să devin jucătorul care se anunţa. Am avut căderi de formă, oscilaţii, acum sunt bine.

M-am simţit dorit şi apreciat, de la antrenor la patron. Am dat cancel celorlalte oferte, din afară, pentru a semna cu Craiova. Am zis să mă duc undeva unde să-mi fie bine, să mă simt important, să nu dau chix. Sper să-mi demonstrez valoarea în Bănie, să n-am probleme cu publicul. Sunt obişnuit de la Dinamo cu un public agresiv. Eu trebuie să le arăt evoluţii bune şi atunci va fi bine.

Eu zic că joc la Craiova adevărată, la Ştiinţa. Cred că şi oamenii din forurile internaţionale ne consideră pe noi Universitatea Craiova, cea adevărată... Nu vreau să intru în polemică, să pun paie pe foc. Sper să câştigăm cu cealaltă echipă din oraş, să aducem multe victorii importante fanilor.

Play-off, clar, acesta e obiectivul. De aceea am ales Craiova, ca să accedem în cupele europene. Cred că va fi bine. Crede-mă, ce-am găsit aici, nu am întâlnit deloc în România! Rar pe la echipele naţionale am văzut asemenea baze precum ce avem noi. O infrastructură wow, tot respectul pentru oamenii care au făcut aceste lucruri. România are nevoie de astfel de baze.

Banii sunt la zi, totul este top. În ultimul an la Dinamo am avut banii la zi, în rest, toată cariera mea, a fost un salariu la 3-4-5 luni. O să fie ciudat, ca să zic aşa, să fiu plătit la timp.

Dinamo? Mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce au făcut «câinii» pentru mine, rămâne clubul care m-a crescut în fotbal. Vreau să nu dezamăgesc mai departe. Sper ca Dinamo să revină în Liga 1, îmi doresc din suflet, Liga 1 fără Dinamo nu are acelaşi farmec. Chiar şi celor de la FCSB nu le pică bine că nu mai există Dinamo în prima divizie”, a declarat Grigore, conform GSP. 

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: fc u craiova-grigore-dinamo 

viewscnt
Articole similare