Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Săpunaru înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB: "Nu mă interesează play-off-ul, prefer o victorie în acest meci"

Declaraţiile lui Săpunaru înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB: "Nu mă interesează play-off-ul, prefer o victorie în acest meci"

Rapid

Comentarii

Rapid - FCSB este meciul etapei a cincea din Liga I. Partida se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

În această săptămână, Helmuth Duckadam a declarat că se aşteaptă la o victorie facilă a FCSB-ului, iar căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, a comentat declaraţia fostului mare portar.

“E un meci important, pe care vrem să-l câştigăm. S-au vândut până acum aproape 30.000 de bilete. Cred că va fi sold out. Este un derby pentru noi. Cred că o să fie foarte frumos, mai ales din punct de vedere al suporterilor.

Ne respectăm adversarul, vedem la ora meciului ce se va întâmpla. Domnul Duckadam dacă ştie dinainte să pună la pariuri, eu ştiu? Mă mulţumesc şi cu 1-0. Nu cred că e important scorul, important e să ne facem treaba în teren şi să câştigăm acest meci.

Nu mă interesează play-off-ul la ora asta, mă interesează meciul care urmează, aş prefera o victorie cu FCSB. După aia vom vedea ce se va întâmpla mai departe. Mult mai mult ar însemna pentru mine o victorie pentru Rapid decât să dau eu gol”, a spus Săpunaru.

Cristian Săpunaru a afirmat că i se pare normal ca arbitrii să greşească. “Cum să ne temem de arbitraj când n-avem nimic împotriva arbitrilor? Şi mi se pare normal să greşească. De ce n-avem VAR? Dacă aveam VAR în Liga I, nu te mai temeai de nimic. Valida un gol, venea VAR-ul, anula golul. Săracii n-au nicio vină. Tot timpul îi văd criticaţi pe la televizor. Sunt oameni, pot să greşească”.

Afla mai multe despre: sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare