Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Toni Petrea, după egalul cu Sepsi! ”Dacă aş fi Moş Crăciun, aş aduce titlul suporterilor!”

Declaraţiile lui Toni Petrea, după egalul cu Sepsi! ”Dacă aş fi Moş Crăciun, aş aduce titlul suporterilor!”

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii 1, ultima din 2021.

Echipa bucureşteană termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj. Portarul Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe Andrei Vlad în poarta FCSB, pentru că antrenorul Anton Petrea nu avea jucători under 21 la dispoziţie, a fost avut numeroase intervenţii salvatoare.

La finalul meciului, Toni Petrea a oferit declaraţii sincere. El a spus că a fost nemulţumit de jocul FCSB-ului şi a spus că le-ar face cadou suporterilor, de Moş Crăciun, titlul în Liga 1. 

”Dacă aş fi Moş Crăciun, aş aduce titlul suporterilor!”

”Din punct de vedere tactic, cred că este cel mai slab joc de când am venit. N-am reuşit să facem pressing-ul pe care voiam să îl facem, să supunem adversarul la o presiune. I-am permis adversarului să paseze, să joace, ştiam că sunt o echipă de posesie, care încearcă să construiască şi să ajungă cât mai repede în faţa porţii. Din păcate, le-am permis prea multe spaţii şi au venit periculos de foarte multe ori. Bine că nu am pierdut. E un punct câştigat, până la urmă. Urmează o pauză competiţională în care trebuie să ne pregătim mai bine, pentru că trebuie să câştigăm jocurile.

Am fost foarte inspirat, dar şi forţat de împrejurări. Mă bucur pentru Târnovanu că a intrat şi a apărat foarte bine. Ne-a scos în câteva situaţii la limită. Îl felicit pentru această seară. Din punct de vedere tactic, jocul nu a fost aşa cum mi-am dorit, nu am stat bine în teren. Nu am făcut pressing, presiune pe adversar. Când am avut mingea, am pierdut foarte uşor şi pe tranziţie negativă am avut probleme. 

Nu tot timpul poţi face schimbări care pot aduce ceva în plus pentru echipă. Sper ca pauza care urmează să fie benefică pentru jucători. Asta este situaţia. Credeţi că noi nu voiam să câştigăm în această seară? Atât am putut. În momentul de faţă, e o diferenţă mare, din punctul meu de vedere. Vedem ce facem din ianuarie, când vom juca contra CFR-ului. Ne dorim să recuperăm. 

Nu vreau să comentez arbitrajul. Şi data trecută am primit un cartonaş galben foarte uşor, care ne-a privat de a ne folosi de un jucător eligibil pentru U21. Să vedem ce găsim până la momentul respectiv. Pe Tănase îl văd aici, în vestiar. Acum plecăm în vacanţă şi nu ştim mai multe lucruri.

Per total, aceste 6 etape au fost ok. Mai puţin jocul ăsta, care nu m-a încântat, trebuie să recunosc, dar cu 5 victorii, nu cred că aş putea să fiu nemulţumit. Dacă aş fi Moş Crăciun pentru o zi, le-aş aduce titlul în dar”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-toni petrea 

viewscnt
Articole similare