Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Valentin Mihăilă după ce a marcat golul victoriei pentru Parma în ultimul minut! ”Trebuie să muncesc în continuare!”

Declaraţiile lui Valentin Mihăilă după ce a marcat golul victoriei pentru Parma în ultimul minut! ”Trebuie să muncesc în continuare!”

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a marcat unicul gol al partidei Parma-Benevento, scor 1-0.

Dennis Man a fost titular în acest meci şi a jucat până în minutul 60, în timp ce Valentin Mihăilă a intrat în minutul 77. Internaţionalul român a adus victoria echipei sale în prelungiri, apoi a încasat un cartonaş galben.

După meci, Valentin Mihăilă a declarat că golul înseamnă enorm pentru el şi a transmis mulţumiri către antrenor şi colegi. 

 ”Trebuie să muncesc în continuare!”

”Golul acesta înseamnă enorm pentru mine, deoarece am obţinut trei puncte importante. Am muncit mult, sunt foarte fericit. Acum ne gândim la următorul meci. Această victorie aparţine grupului, ne-am antrenat în fiecare zi pentru a câştiga. 

Le dedic golul familiei şi iubitei care au urmărit meciul la TV. Antrenorul mi-a spus să joc şi să fac ceea ce ştiu mai bine, apoi Vasquez mi-a oferit acea pasă frumoasă. Trebuie să îi mulţumesc şi lui. Toţi au venit la mine, le mulţumesc şi lor. Trebuie să muncesc în continuare”, a declarat Mihăilă după meci. 

Parma a început sezonul cu o remiză, 2-2, la Frosinone, fiind egalată pe final de echipa gazdă. Benevento a început cu o victorie, 4-3 în faţa formaţiei Alessandria. Parmegianii au acum patru puncte din două runde. Ambele formaţii sunt cotate cu şanse reale la promovarea în Serie A, la finalul stagiunii trecute. 

Afla mai multe despre: valentin mihăilă-parma-serie b 

viewscnt
Articole similare