Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile portarului de la Brugge, după ce Messi, Neymar şi Mbappe nu au convins la primul meci ca titulari la PSG! ”Nu prea am avut treabă multă azi!”

Declaraţiile portarului de la Brugge, după ce Messi, Neymar şi Mbappe nu au convins la primul meci ca titulari la PSG! ”Nu prea am avut treabă multă azi!”

PSG

Comentarii

Cele 3 staruri de la Paris au fost trimise pentru prima dată în teren din primul minut în partida din grupele UEFA Champions League contra lui Brugge, scor 1-1.

Francezii au început meciul bine, iar Ander Herrera a marcat rapid după o pasă venită de la Mbappe. Belgienii au egalat după doar 11 minute, iar Vanaken a trimis mingea în poartă din 12 metri. Messi a lovit bara în prima repriză, dar scorul a rămas 1-1. 

Statisticile UEFA au scos în evidenţă faptul că Brugge a avut mai multe ocazii de a marca (16-9), având chiar şi mai multe şuturi pe spaţiul porţii (6-4). Portarul belgienilor a fost surprins de faptul că starurile de la PSG au avut ocazii mai puţine. 

”Nu prea am avut treabă multă azi!”

”Nu prea am avut treabă multă azi, am jucat foarte bine din punct de vedere colectiv. Nu am lăsat adversarii să aibă multe ocazii, deşi am avut în faţă un atac incredibil. Nu îi poţi marca om la om, au foarte multe calităţi prin care te pot elimina.

Am încercat să ne apărăm ca un grup şi nu am lăsat spaţii. Eu am avut două sau trei intervenţii, nu a fost prea greu”, a spus Simon Mignolet, potrivit RMC Sports.https://www.telekomsport.ro/champions-league-inter-real-0-1-brugge-psg-1-1-liverpool-milan-3-2-city-leipzig-6-3-madrilenii-au-obtinut-victoria-pe-final-messi-rezultat-rusinos-in-belgia-20395733

Afla mai multe despre: psg-messi-neymar-mbappe 

viewscnt
Articole similare