Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile resemnate ale lui Mircea Lucescu, după eşecul cu Bayern Munchen! Ce l-a deranjat pe antrenorul român

Declaraţiile resemnate ale lui Mircea Lucescu, după eşecul cu Bayern Munchen! Ce l-a deranjat pe antrenorul român
Comentarii

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de echipa Bayern Munchen, într-un meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Lucescu a declarat că diferenţa de valoare dintre loturile celor două echipe şi-a pus amprenta asupra meciului. El a mai spus că echipa lui a făcut un joc bun, până la primul gol marcat de Bayern, graţie penalty-ului transformat de Robert Lewandowski, în minutul 12. De asemenea, antrenorul român a recunoscut că Bayern este mult mai puternică acum, faţă de campioana Ucrainei. 

”Noi ştiam că nu putem să ieşim cu ei la atac, pentru că spaţiile care rămâneau în urma atacanţilor noştri puteau fi folosite de ei prin pase verticale, prin accelerări, prin driblinguri, pentru că puteau scoate uşor jucătorii noştri din joc, ceea ce s-a şi întâmplat. Totuşi, trei dintre golurilor lor au fost marcate când mingea se afla la piciorul nostru şi am făcut greşeli tehnice copilăreşti

”Am jucat bine până la primul gol, ne-am apărat bine, nu ne-au pus probleme!”

Am jucat bine până la primul gol, ne-am apărat bine, nu ne-au pus probleme. Apoi, penalty-ul a schimbat totul, dar a fost prea uşor dat, din păcate! Dovadă că au început să aibă teamă s-a văzut de la golul doi, când mingea a fost pierdută de Andriyevski, care a prelungit şi a pierdut mingea, pas la Lewandowski. Prea uşor pentru nivelul ăsta. În repriza a doua am avut 3-4 situaţii de a marca, dar cu riscul de a lăsa spaţii, uşor de speculat de jucătorii foarte buni ai lui Bayern. A fost o demonstraţie de valoare, din păcate!”, a spus Mircea Lucescu, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: dinamo kiev-bayern-mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare