Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile surprinzătoare ale lui Busquets! ”Orice se poate întâmpla în fotbal!” Spaniolul crede că Barcelona poate câştiga Champions League şi fără Messi

Declaraţiile surprinzătoare ale lui Busquets! ”Orice se poate întâmpla în fotbal!” Spaniolul crede că Barcelona poate câştiga Champions League şi fără Messi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona nu îl mai are la dispoziţie pe Lionel Messi, iar în acest sezon va juca fără argentinian în Liga Campionilor pentru prima dată după 17 ani.

Mai mulţi specialişti din fotbal au susţinut că Barcelona nu se află printre favorite la câştigarea Champions League, după ce Lionel Messi a decis să semneze cu PSG. 

Sergio Busquets a devenit căpitanul Barcelonei şi a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Bayern. El a precizat că echipa poate câştiga competiţia, chiar şi fără Lionel Messi. Fotbalistul a dat-o exemplu pe câştigătoarea din sezonul trecut, Chelsea, care nu se afla printre favorite. 

”Suntem la începutul sezonului şi trebuie să ne obişnuim să jucăm fără Leo Messi. Au fost nişte emoţii foarte greu de digerat, dar trebuie să încercăm să schimbăm povestea în favoarea noastră. Dacă putem câştiga Champions League? Orice se poate întâmpla în fotbal!

Chelsea a câştigat Liga Campionilor în sezonul trecut, deşi nu se număra printre favorite. Cel mai important lucru este jocul nostru colectiv, pentru că acum nu îl mai avem pe Leo Messi şi calităţile sale individuale extraordinare”, a spus jucătorul catalanilor. 

Partida dintre Barcelona şi Bayern va avea loc de la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct pe Telekomsport 1 şi în format video-text pe telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: barcelona-bayern-busquets 

viewscnt
Articole similare