Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declinul lui Shinji Kagawa! Fostul star de la Dortmund şi Manchester United a fost dat afară din liga a doua spaniolă. Anunţul oficial

Declinul lui Shinji Kagawa! Fostul star de la Dortmund şi Manchester United a fost dat afară din liga a doua spaniolă. Anunţul oficial
Comentarii

Shinji Kagawa (31 de ani) este departe de momentul în care impresiona la Borussia Dortmund şi era transferat de Manchester United. Fotbalistul nipon a fost dat afară de la Real Zaragoza, echipă din al doilea eşalon din Spania.

Anunţul a fost făcut chiar de către gruparea spaniolă, la care Kagawa a jucat sezonul trecut. 

"Real Zaragoza a reziliat contractul pe care îl avea cu Shinji Kagawa. Clubul doreşte să îi mulţumească pentru profesionalismul arătat de fotbalist în perioada în care a îmbrăcat tricoul lui Zaragoza şi totodată îi urează mult succes în viitor", este anunţul clubului spaniol. 

Kagawa nu a mai fost acelaşi jucător odată cu revenirea la Borussia Dortmund, 2014, la doar doi ani după ce ajungea în Premier League. La începutul anului 2019, japonezul a fost împrumutat la Beşiktaş, însă nu a fost păstrat în Turcia. Contractul cu Dortmund i s-a terminat, iar mijlocaşul a decis să îşi încerce norocul la Zaragoza. Într-un sezon în care a jucat 33 de meciuri, dar a reuşit să marcheze doar patru goluri şi să ofere un singur assist, Zaragoza nu a reuşit promovarea în LaLiga, iar Kagawa a fost tras la răspundere, chiar dacă mai avea un an de contract. 

2,4 milioane de euro este cota lui Shinji Kagawa, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: shinji kagawazaragoza 

viewscnt
Articole similare