Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declinul unui fost campion al Angliei! Joe Hart este aproape de o echipă din jumătatea inferioară a clasamentului în Championship

Declinul unui fost campion al Angliei! Joe Hart este aproape de o echipă din jumătatea inferioară a clasamentului în Championship

Premier League

Comentarii

În 2014 câştiga titlul în Premier League cu Manchester City şi juca la Campionatul Mondial din Brazilia cu naţionala Albionului, acum este dorit de o echipă din partea inferioară a ligii secunde din Anglia, iar totul a început cu venirea lui Pep Guardiola la City.

Preston North End doreşte să îl împrumute pe Joe Hart, potrivit The Sun. Portarul în vârstă de 31 de ani joacă în acest moment la Burnley, însă situaţia sa la echipa de pe locul şapte din Premier League nu este cea mai bună, el fiind scos din echipă de Sean Dyche. 

Alex Neil, antrenorul divizionarei secunde, l-ar fi vrut iniţial pe Tom Heaton, căpitanul lui Burnley, dar ulterior şi l-a fixat ca ţintă pe Hart. Pe lângă cei doi, Burnley mai are un portar de naţională în persoana lui Nick Pope, care a fost selecţionat în premieră de Gareth Southgate în 2018. În plus, în lotul "The Clarets" mai este şi Anders Lindegaard, fost portar la Manchester United. 

7 milioane de euro este cota lui Joe Hart în acest moment, potrivit transfermarkt.com. Declinul lui Hart a început odată cu venirea lui Guardiola la Manchester City, în 2016. Rând pe rând, englezul a fost împrumutat la Torino şi la West Ham, iar vara trecută a fost vândut definitiv la Burnley. 

Preston North End este pe locul 17 în Championship. 

Afla mai multe despre: joe hartdeclinmanchester cityburnleytransferpremier league 

viewscnt
Articole similare