Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declinul unui mare talent. După 665 de zile în care nu l-a folosit deloc, Aston Villa a renunţat în sfârşit la el

Declinul unui mare talent. După 665 de zile în care nu l-a folosit deloc, Aston Villa a renunţat în sfârşit la el
Comentarii

Talentul fără ambiţie şi seriozitate nu duce nicăieri. Din fraza rostită de Kevin Keegan în 2006, foarte mulţi fotbalişti şi sportivi ar trebui să înveţe. Printre ei şi fostul fotbalist de la Manchester City, Micah Richards, considerat unul dintre marile talente ale fotbalului britanic.

Fundaşul crescut şi promovat de Manchester City a fost la un pas de un transfer la Real Madrid în 2006-2007, după ce evoluase 34 de meciuri pentru prima echipă a cetăţenilor.

Considerat piesă de bază în unsprezecele echipei naţionale pentru mulţi ani, Micah Richards a apucat să debuteze în 2006 în echipa reprezentativă şi a strâns 13 selecţii. Undeva prin 2015, când cariera sa intrase deja în declin, Richards a dispărut efectiv de pe harta fotbalului.

Fundaşul născut la Birmingham a jucat ultimul meci oficial în octombrie 2016, într-o remiză 1-1 cu Wolverhampton. Cu toate că era plătit cu 35.000 de lire pe săptamâna pe Villa Park, Michah a fost trimis să se antreneze cu echipa secundă.

Abia în 2017 a revenit la prima echipă a lui Villa, însă doar pentru antrenamente. Micah a fost rareori reţinut în lot şi a fost fie păstrat pe bancă fie trimis în tribună. La 665 de zile de la ultimul meci jucat, Aston Villa renunţă în sfârşit la el.

245 de meciuri are Micah Richards la Manchester City până în 2014

Cota sa de piaţă a scăzut de la 30 de milioane la 1.5 milioane

31 de meciuri în 5 ani are Richards la Aston Villa

Afla mai multe despre: micah richardsaston villa 

viewscnt
Articole similare